wafels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/26/2001 - 21:02
Bereidingswijze
Smelt de boter op een laag vuur, en zet het vuur uit. Roer de basterdsuiker door de boter. Splits de eieren, roer de eigelen door het boter mengsel. Roer nu het cakemeel door de boter. Wordt het deeg te stevig voeg dan wat van de melk toe. Klop de eiwitten met wat zout stijf en roer ze onder het deeg. Bak de wafels in een wafelvorm met grote ruiten.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere zachte wafels die lang houdbaar zijn.
Ingrediƫnten
  • 700 gr boter,
  • 750 gr witte basterdsuiker,
  • 8 eieren,
  • 2 pakken honing cakemeel,
  • 4 zakjes vanille suiker,
  • 1 kopje melk,
  • zout
  • Leuke tips
    Deze wafels zijn ook erg lekker met ijs en warme kersen.
    Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Belgisch
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    837329
    Homepage ID
    27422
    Smaak
    Z
    Teller
    1399
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    6
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    jose_m
    Gelegenheid