Bereidingswijze
Smelt de boter op een laag vuur, en zet het vuur uit. Roer de basterdsuiker door de boter. Splits de eieren, roer de eigelen door het boter mengsel. Roer nu het cakemeel door de boter. Wordt het deeg te stevig voeg dan wat van de melk toe. Klop de eiwitten met wat zout stijf en roer ze onder het deeg. Bak de wafels in een wafelvorm met grote ruiten.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere zachte wafels die lang houdbaar zijn.
Ingrediƫnten
Leuke tips
Deze wafels zijn ook erg lekker met ijs en warme kersen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
837329
Homepage ID
27422
Smaak
Z
Teller
1399
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid