Bereidingswijze
hak de knoflook fijn en bak ze licht bruin in 5 eetlepels olie
meng de rest van de groente er bij en bak het 3 min.Voeg de mosselen toe en op een hoog vuur .opschudden, en de mosselen in ongeveer 3 a 5 minuten gaar bakken schut het vocht weg en voeg een kopje met 2 eetlepels oestersaus sambal en een eetlepel bloem en een de rest water toe en laat alles 2 min onder opschudden doorkoken smakelijk eten
meng de rest van de groente er bij en bak het 3 min.Voeg de mosselen toe en op een hoog vuur .opschudden, en de mosselen in ongeveer 3 a 5 minuten gaar bakken schut het vocht weg en voeg een kopje met 2 eetlepels oestersaus sambal en een eetlepel bloem en een de rest water toe en laat alles 2 min onder opschudden doorkoken smakelijk eten
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 kg mosselen 4 tenen knoflook oestersaus olie soepgroente sambal oelek
Hulpmiddelen & keukengerei
grote wong of braadpan
Leuke tips
Met stokbrood,knoflooksaus
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
826383
Homepage ID
870591
Smaak
A
Teller
2035
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mosselen uit laten lekken en nakijken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid