Bereidingswijze
de uitgebeende jonge haan met de borst en de poot aan elkaar en het bot eruit halen.
de ganzelever met de rozijne en de port suiker kleurzout p z met elkaar mengen.
dan de borst op plastic folie leggen en de ganzenlever erop leggen en oprollen als een worst.
dan vergaren op 80C stomen en63C kern of
30 min. in een bak water in de oven
de ganzelever met de rozijne en de port suiker kleurzout p z met elkaar mengen.
dan de borst op plastic folie leggen en de ganzenlever erop leggen en oprollen als een worst.
dan vergaren op 80C stomen en63C kern of
30 min. in een bak water in de oven
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg lekker voor een leuk voorgerecht
Ingrediƫnten
3 jonge hanen
rozijnen
cognac
ganzlever
rode port
suiker
kleurzout
p z
rozijnen
cognac
ganzlever
rode port
suiker
kleurzout
p z
Hulpmiddelen & keukengerei
stoom oven
kerntemperatuur meter
kerntemperatuur meter
Leuke tips
lekker met wat appel compot
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
825215
Homepage ID
903115
Smaak
H
Teller
2237
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
jonge haan uitbenen
rozijnen in cognac wellen
ganzelever schoonmaken
rozijnen in cognac wellen
ganzelever schoonmaken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid