Bereidingswijze
Suiker en vanillesuiker oplossen in zout water.Bloem erdoor roeren. Boter smelten, daarna toevoegen aan de rest. Vet het kniepertiesijzer in en u kunt aan het bakken.
Tips: Voeg een snufje kaneel, anijs of wat citroen aan het beslag toe. Rol het wafeltje op, dan kunt u het vullen met slagroom. U kunt er ook schelpjes van maken en naar smaak vullen met vruchtjes en slagroom.
Tips: Voeg een snufje kaneel, anijs of wat citroen aan het beslag toe. Rol het wafeltje op, dan kunt u het vullen met slagroom. U kunt er ook schelpjes van maken en naar smaak vullen met vruchtjes en slagroom.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke rolletjes die ook wel:"Drentse Knieperties"genoemd worden.
Ingrediƫnten
500gr. bloem*250gr. margarine*400gr.witte basterdsuiker*1 zakje vanillesuiker*3 eieren*1,5 dl.warm water.
Hulpmiddelen & keukengerei
Beslagkom*wafelijzer.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
817998
Homepage ID
854635
Smaak
Z
Teller
1517
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid