Bereidingswijze
Boter,suiker en eieren roeren totdat substantie cremeachtig wordt.Tijdens het roeren af en toe de andere ingredienten erbij voegen.Wafelijzer 10 min. voorverwarmen.1 dessertlepel vol op het ijzer leggen.Recept heel precies opvolgen,juiste vloeibaarheid van deeg.Rol het wafeltje meteen op,dan kunt u het vullen met slagroom als het rolletje afgekoeld is.
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een heel oud recept
Ingrediƫnten
150gr.boter*250gr.suiker*1/2 liter lauw water*500gr.meel*mespunt kaneel*2 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
beslagkom*mixer*wafelijzer.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
817979
Homepage ID
854635
Smaak
Z
Teller
4811
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vet het ijzer in.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid