Bereidingswijze
de rozijnen bij het geheel toevoegen en dan de pannekoekjes gaan bakken
Vertel iets leuks over dit recept
kleine pannekoekjes
Ingrediƫnten
1 kg tarwe bloem 1 of 2 pakjes anijszaad 100 gr gist 1,5 liter melk 500 gr rozijnen 2 eieren boter of olie
Leuke tips
met poedersuiker bestrooien
dit is zowel warm als koud lekker
dit is zowel warm als koud lekker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
763013
Homepage ID
836498
Smaak
N
Teller
607
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tarwebloem en de melk mengen tot een brijachtig papje eventueel zout en dan de gist en de anijszaadjes toevoegen
ongeveer een uur laten rijzen
ongeveer een uur laten rijzen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid