Zonder Afwas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 08/23/2000 - 21:00
Bereidingswijze
neem 4 bladen alluminiumflie en leg daarop de zalmmoten, vouw de folie zodat het pakje half af is. Doe peper op de zalm, een ruime scheut calvados en per pakje 50 ml room, pakje dicht vouwen, maar ruimte houden voor de stoom.
Zet deze pakjes 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zalm - calvados - room
Ingrediƫnten
4 zalmmoten, peper, calvados, 200 ml room
Hulpmiddelen & keukengerei
alluminiumfolie
Leuke tips
Terwijl je de pakjes klaarmaakt steek je al aardappelen in de schil in alluminium flie in de oven, deze serveer je met kruiden boter bij dit gerecht. Een droge witte wijn smaakt er heerlijk bij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
760974
Homepage ID
844117
Smaak
A
Teller
650
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knoeikok
Gelegenheid