Bereidingswijze
Met ruim water de oren aan de kook brengen.
ongeveer 2 uur.Eventueel water toevoegen. De uien enkele tellen in kokend water dompelen.
Als de oren gaar zijn, uit het water halen en laten afkoelen. Hierna de oren in reepjes
snijden bewaar ruim 2 dl van de kookvocht. meng kookvocht en azijn. goed roeren. Doe de uien, kruidnagels, laurierblaadjes, peperkorrels, knoflook en spaanse peper in het azijnmengsel. schenk dit mengsel over de gesneden varkensoren, in de koelkast zetten en 24 uur laten staan.
ongeveer 2 uur.Eventueel water toevoegen. De uien enkele tellen in kokend water dompelen.
Als de oren gaar zijn, uit het water halen en laten afkoelen. Hierna de oren in reepjes
snijden bewaar ruim 2 dl van de kookvocht. meng kookvocht en azijn. goed roeren. Doe de uien, kruidnagels, laurierblaadjes, peperkorrels, knoflook en spaanse peper in het azijnmengsel. schenk dit mengsel over de gesneden varkensoren, in de koelkast zetten en 24 uur laten staan.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
varkensoren in zuur en peper.
Ingrediƫnten
500gr varkensoren. 4 limoenen. 2 grote uien(in ringen gesneden). 4? dl azijn. 5 kruidnagels. 3 laurierdlaadjes. 3 teentjes knoflook(gesneden). 1 spaanse peper. 6 peperkorrels.
Leuke tips
Serveren met stokbrood!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Antiliaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
758722
Homepage ID
839613
Smaak
U
Teller
5673
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De oren goed schoonmaken, wassen met liemoensapen water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid