Bereidingswijze
25 gr boter smelten. Championne smoren met het water bouillin. 5 min koken.
In een andere pan de rest van de boter smelten. De bloem erbij doen en beetje bij beetje de bouillion er doorheen gieten, maar eerst even de championne eruit halen. Ongeveer 10 min koken. De championne er weer bij doen en op dienen.
In een andere pan de rest van de boter smelten. De bloem erbij doen en beetje bij beetje de bouillion er doorheen gieten, maar eerst even de championne eruit halen. Ongeveer 10 min koken. De championne er weer bij doen en op dienen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Championne soep is een lekkere romige soep voor bij koud weer.
Ingrediƫnten
350 gr: championne
75 gr: boter
1 li: water
70 gr: bloem (iets meer)
2,5/a3: blokjes vlees bouillion.
75 gr: boter
1 li: water
70 gr: bloem (iets meer)
2,5/a3: blokjes vlees bouillion.
Hulpmiddelen & keukengerei
championne borsteltje,
klein pannetje en een
grote pan.
klein pannetje en een
grote pan.
Leuke tips
Bij Championne soep is een hooftgerecht als pasta het lekkerst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
689356
Homepage ID
753674
Smaak
R
Teller
5567
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Championne schoonmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid