arretjes cake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/28/2000 - 15:24
Bereidingswijze
De rozijnen wassen,even laten wellen(5-10 min.)en goed uit laten lekken.
De biskwie aan kleine stukjes breken.
De eieren met de suiker schuimig roeren.
Meng hier lepel voor lepel de gezeefde cacao door.
Smelt het vet.(niet heet laten worden)!!!
Roer dit er ook door.
Voeg dan de gebroken biskwie toe,de rozijnen en eventueel wat pinda's.
Schep alles vlug door elkaar.
De massa overgieten in het ingevette cakeblik en goed af laten koelen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
cacao-biskwiecake
Ingrediƫnten
2 eieren
200 gr.witte bastersuiker.
5 lepels cacao.
1 pak delfrite
100 gr.rozijnen.
200 gr. biskwie.
Hulpmiddelen & keukengerei
cakeblik.
deegkom
zeef.
lepel.
Leuke tips
lekker bij de koffie.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
522342
Homepage ID
213464
Smaak
Z
Teller
2135
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De vorm invetten en deze met vetvrij bakpapier bekleden.Dit ook invetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
betha
Gelegenheid