Bereidingswijze
De boter smelten in de pan. Koekjes erdoor (omroeren). Het geheel als bodem in een springvorm leggen. Hierop de jam. De slagroom kloppen met de vanille suiker. Daarna demixer met mon chou erdoor, met de rest van de basterdsuiker. Dit alles op het keokjesmengsel leggen. Laten opstijven in koelkast of diepvries
Ingrediƫnten
175 gram boter, 2 pakjes mon chou, 2 pakjes slagroom, 1 pakje vanille suiker, 125 gram witte basterdsuiker, 2 paskjes schuimbatons, jam.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
420402
Homepage ID
212064
Smaak
Z
Teller
987
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid