Hartige Kersttaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 21:53
Bereidingswijze
Snel tot een samenhangend deeg kneden van bloem, zout, boter, water en azijn. Het deeg uitrollen, maar 1/3 deel voor het deksel uitrollen. Vullen met gehakt, de rand natmaken en het deegdeksel erop leggen.. Met losgeklopt ei bestrijken, inprikken en bij 225 graden 50 minuten bakken. Het paprikapoeder erover strooien met een zeefje.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
200 gram bloem
mespunt zout
100 gram ijskoude kleingesneden boter
5 eetlepels water
3 druppels azijn
500 gram gekruid gemengd gehakt
ei
paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
springvorm van 20 cm
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
159017
Homepage ID
20216
Smaak
N
Teller
998
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
coolaatje
Gelegenheid