Appelcake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 17:08
Bereidingswijze
Spatel het appelmengsel voorzichtig door het deeg, zorg dat het vocht dat is ontstaan niet in het deeg komt. Doe tevens de uitgelekte rozijnen door het deeg. Giet het deeg in een cakecorm en bak de cake op 180 graden in de oven gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Luchtige cake met stukjes appel en kaneel.
Ingrediƫnten
pak koopmans cakemeel
2 grote zoet/zure appels
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel suiker
2 eetlepels rozijnen
1 eetlepel bruine rum
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
oven
Leuke tips
Heerlijk met een toefje slagroom.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
158615
Homepage ID
1612
Smaak
Z
Teller
1594
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Volg voor het maken van het deeg de instrukties op het pak. Schil de appels en snij deze in blokjes, strooi hier kaneel en gewone suiker overheen en laat dit trekken. Giet de rum over de rozijnen en laat dit ook trekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marceline
Gelegenheid