Tomaten-Bladerdeegtaartjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 20:41
Bereidingswijze
Plakjes bladerdeeg iets uitrollen. Uit elk plakje deeg cirkel van 1 12 cm. steken. Kruidenboter en limoenschil mengen.
Tomaten in hele dunne plakjes snijden. Deegcirkels met 50 gr. kruiden-limoenboter bestrijken en daarna met plakjes tomaat beleggen.
Tomaat met zout, peper en tijm bestrooien en 25 gr. kruiden-limoenboter erover verdelen.
Taartjes in midden van oven in 1 20 minuten krokant bakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 4 plakjes diepvries bladerdeeg
* 75 gr. kruidenboter (zie recept op mijn page
* = theelpl. geraspte limoenschil
* 1-2 grote vleestomaten
* zout en peper naar smaak
* 1 theelpl. gedroogde tijm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
157664
Homepage ID
26032
Smaak
N
Teller
230
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien.
Oven voorverwarmen op 225 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smullies
Gelegenheid