Bereidingswijze
Plakjes bladerdeeg iets uitrollen. Uit elk plakje deeg cirkel van 1 12 cm. steken. Kruidenboter en limoenschil mengen.
Tomaten in hele dunne plakjes snijden. Deegcirkels met 50 gr. kruiden-limoenboter bestrijken en daarna met plakjes tomaat beleggen.
Tomaat met zout, peper en tijm bestrooien en 25 gr. kruiden-limoenboter erover verdelen.
Taartjes in midden van oven in 1 20 minuten krokant bakken.
Tomaten in hele dunne plakjes snijden. Deegcirkels met 50 gr. kruiden-limoenboter bestrijken en daarna met plakjes tomaat beleggen.
Tomaat met zout, peper en tijm bestrooien en 25 gr. kruiden-limoenboter erover verdelen.
Taartjes in midden van oven in 1 20 minuten krokant bakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 4 plakjes diepvries bladerdeeg
* 75 gr. kruidenboter (zie recept op mijn page
* = theelpl. geraspte limoenschil
* 1-2 grote vleestomaten
* zout en peper naar smaak
* 1 theelpl. gedroogde tijm
* 75 gr. kruidenboter (zie recept op mijn page
* = theelpl. geraspte limoenschil
* 1-2 grote vleestomaten
* zout en peper naar smaak
* 1 theelpl. gedroogde tijm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
157664
Homepage ID
26032
Smaak
N
Teller
230
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien.
Oven voorverwarmen op 225 graden.
Oven voorverwarmen op 225 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid