Boerenjongens

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 20:17
Bereidingswijze
Doe de rozijnen in de weckpot* Voeg de brandewijn, het vanillestokje, de kaneelstokjes en de witte kandijsuiker toe* Laat de pot 6 weken staan*
Vertel iets leuks over dit recept
Hoe langer hij staat, hoe lekkerder.
Ingrediƫnten
1 liter brandewijn(40%), 2 pond rozijnen, 1/2 pond kandijgrut, paar stokjes kaneel (toko!), vanillestokje, witte kandijsuiker naar smaak.
Hulpmiddelen & keukengerei
Weckpot
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
157662
Homepage ID
39517
Smaak
N
Teller
217
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de weckpot goed uit* Was de rozijnen* Laat de rozijnen 24 uur weken en daarna net onder water even doorkoken* Water afgieten*
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
geertje71
Gelegenheid