advocaat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 17:37
Bereidingswijze
roer de suiker los in de brandewijn en voeg daarna een voor een de eieren toe. Zet het geheel 1 minuut in de magnetron en roer daarna de massa stevig door.
Zet de kom nu terug en zet de magnetron weer een minuut aan, daarna weer eruithalen en goed doorroeren, doe deze laaste handeling 3 tot 4 keer en iedere keer zul je merken dat de advocaat steviger wordt.
Vertel iets leuks over dit recept
een oudhollands damesdrankje
Ingrediƫnten
1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 2 ons witte basterdsuiker, 250 ml brandewijn.
Hulpmiddelen & keukengerei
magnetronkom en garde
Leuke tips
Serveren warm eventueel met slagroom, of op een eierkoek en daar de slagroom overheen.

Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
157634
Homepage ID
201344
Smaak
P
Teller
1145
Waardering aantal
3
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlindertje
Gelegenheid