Waanzinnig lekkere staartbouillon met een cappucino top

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/15/2023 - 22:22
Bereidingswijze
Gewoon de staart 5 minuten aanbakken in de boter, om en om. Dan I fijn gesneden ui
een scheut madeira erbij
2 teentjes geperste knoflook
1/2 e prei kleingesneden
1/2 e winterpeen in blokjes
1/2 e stengel bleekselderij, klein gesneden.
Zachtjes aan de kook brengen
De bouillon zeven en warm houden

Dan nog per beker een scheut madeira en de warme bouillon.
Geklopte slagroom erop schenken
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn vriendin had dit recept bewaard voor oud & nieuw, want ik ben altijd de kookkoningin. En dat doe ik met heel veel liefde! Maar dit was echt helemaal top.....
Iets leuks werkt hier niet, dat wordt niet geaccepteerd.....
Ingrediƫnten
750 gram ossenstaart met been
2 el boter
peper & zout
2 runderbouillon blokjes
takjes tijm,
I fijn gesneden ui
2 teentjes geperste knoflook
1/2 e prei kleingesneden
1/2 e winterpeen in blokjes
1/2 e stengel bleekselderij, klein gesneden.
2 dl Madeira
2 dl slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
Eerst soeppan
Dan mixer in beker voor de slagroom...
Leuke tips
Echt heel erg lekker, gewoon simpel houden
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494246
Homepage ID
1408507
Teller
0
Bron
Deels zelf bedacht, deels uit een supermarkt magazine...
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
zomaareenbezoeker
Gelegenheid