Carpacciokrans met rucola en pesto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/01/2023 - 18:48
Bereidingswijze
Meng in een kom de rucola met de dressing uit het pakje carpaccio. Maak op smaak met peper en zout.
Verdeel de rucola over een groot bord of schaal en maak hier een krans van.
Verdeel de carpaccio over de rucola.
Leg om en om een hoopje pesto en truffelmayonaise op de carpaccio.
Strooi de kaas en de geroosterde pijnboompitjes uit de carpaccioverpakking hierover. (zie foto).
Afbeelding
Carpacciokrans met rucola en pesto
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel gemakkelijk voorgerecht in een speciale vorm opgediend.
Alles wat in een pakje carpaccio uit de supermarkt zit is gebruikt in dit voorgerecht.
Alleen de pesto en de truffelmayonaise is toegevoegd.
Geinspireerd door de Carpacciokrans van "Brenda kookt".
Ingrediƫnten
75 gram rucola
2 pakjes carpaccio (dun gesneden ossenhaas met kaas en dressing) Jumbo
Kaas uit de carpaccioverpakking
Pijnboompitten uit de carpaccioverpakking
Dressing uit de carpaccioverpakking
Truffelmayonaise naar smaak
Basilicumpesto
Hulpmiddelen & keukengerei
grote schaal
kom om de rucola aan te maken met de dressing
Leuke tips
Lekker als voorgerecht en als borrelhapje.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1494113
Homepage ID
886977
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Author Image
pwiggers
Gelegenheid