Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de camembert uit de plastic verpakking en stop 'm terug in het houten doosje. Maak met een scherp mesje enkele insnijdingen in de bovenkant.
2 Verdeel de takjes rozemarijn en tijm over de kaas en zet 15 à 20 minuten in de oven.
3 Lepel een beetje honing over de kaas en kruid met versgemalen peper. Werk af met extra verse takjes rozemarijn en tijm.
2 Verdeel de takjes rozemarijn en tijm over de kaas en zet 15 à 20 minuten in de oven.
3 Lepel een beetje honing over de kaas en kruid met versgemalen peper. Werk af met extra verse takjes rozemarijn en tijm.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker
Ingrediënten
1 camembert (ronde, in houten doosje)
rozemarijn (enkele takjes)
tijm (enkele takjes)
1 el honing
zwarte peper
rozemarijn (enkele takjes)
tijm (enkele takjes)
1 el honing
zwarte peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494084
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid