Bereidingswijze
Breng de rollade op kamertemperatuur
Steek de bbq aan en zorg dat ie goed aan staat (vlammend)
Wanneer de vlammen zichtbaar zijn de vlammen afdekken middels een bbqsteen of passende deksel.
Steek de thermometer in de rollade en leg deze op de bbq en sluit de klep en breng de rollade op een kerntemperatuur van 60 graden.
Eenmaal op temperatuur haal je de steen of deksel van de kolen en grill je de rollade direct op de kolen.
Regelmatig omdraaien tot je de gewenste krokante laag hebt.
Smullen maar
Steek de bbq aan en zorg dat ie goed aan staat (vlammend)
Wanneer de vlammen zichtbaar zijn de vlammen afdekken middels een bbqsteen of passende deksel.
Steek de thermometer in de rollade en leg deze op de bbq en sluit de klep en breng de rollade op een kerntemperatuur van 60 graden.
Eenmaal op temperatuur haal je de steen of deksel van de kolen en grill je de rollade direct op de kolen.
Regelmatig omdraaien tot je de gewenste krokante laag hebt.
Smullen maar
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Na altijd een rollade uit de oven gehad te hebben, dacht ik nu eens een keer te proberen op de bbq. En raadt eens, ik wil haast niet anders meer.
Ingrediƫnten
1 kwaliteits varkensrollade
Hulpmiddelen & keukengerei
Bbq, thermometer, tang
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494035
Homepage ID
3040600
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid