Bereidingswijze
-meng ei en water in een ondiepe kom.
- meng in een andere kom broodkruimels en Parmezaanse kaas.
-Dip Brie in het eimengsel, draai om alle kanten te bedekken; bedek met kruimelmengsel. Herhalen.
-Bak Brie in een kleine koekenpan in olie op middelhoog vuur tot ze goudbruin is, ongeveer 2 minuten aan elke kant.
Serveer met crackers en/of vers fruit.
- meng in een andere kom broodkruimels en Parmezaanse kaas.
-Dip Brie in het eimengsel, draai om alle kanten te bedekken; bedek met kruimelmengsel. Herhalen.
-Bak Brie in een kleine koekenpan in olie op middelhoog vuur tot ze goudbruin is, ongeveer 2 minuten aan elke kant.
Serveer met crackers en/of vers fruit.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is zo'n heerlijk voorgerecht! Uw gasten zullen onder de indruk zijn. Een gouden buitenkant maakt plaats voor warme, smeltende kaas, waardoor dit perfect is om uit de dippen met  gesneden stokbrood of crackers.
Ingrediënten
1 groot ei
1 eetlepel water
100 g gekruide broodkruimels
50 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ronde (230 g) Brie-kaas of Brie-kaas met kruiden
6 cl koolzaadolie
Diverse crackers of stokbrood en/of vers fruit
1 eetlepel water
100 g gekruide broodkruimels
50 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ronde (230 g) Brie-kaas of Brie-kaas met kruiden
6 cl koolzaadolie
Diverse crackers of stokbrood en/of vers fruit
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493944
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Taste of Home - chef = Karen Grant
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid