Bereidingswijze
-Week een steekschuimkrans in water.
- Snij de kruiden in takjes zoals bij het bloemschikken.
- Spoel de kruiden, tomaatjes en chilipepertjes en dep droog. Omwikkel de krans strak met huishoudfolie en steek 'm dan vol met de kruiden tot hij helemaal bedekt is.
- Prik de kaasblokjes, salami's, mozzarellabolletjes, olijven, kerstomaatjes en chilipepertjes op kleine houten prikkers en prik ze lukraak in de kruidenkrans. Steek ze niet te diep; ze mogen boven de kruiden uitsteken.
- Snij de kruiden in takjes zoals bij het bloemschikken.
- Spoel de kruiden, tomaatjes en chilipepertjes en dep droog. Omwikkel de krans strak met huishoudfolie en steek 'm dan vol met de kruiden tot hij helemaal bedekt is.
- Prik de kaasblokjes, salami's, mozzarellabolletjes, olijven, kerstomaatjes en chilipepertjes op kleine houten prikkers en prik ze lukraak in de kruidenkrans. Steek ze niet te diep; ze mogen boven de kruiden uitsteken.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Origineel en oogverblindende kerstkrans die als apero gegeten kan worden door Uw gasten
Ingrediënten
kaas (blokjes) 100 g
salami (kleine worstjes) 100 g
mozzarella (minibolletjes) 100 g
kerstomaten (alle kleuren) 150 g
chilipepershandje
rozemarijn1 bosje
basilicum1 bosje
oregano1 bosje
groene olijven 100 g
zwarte olijf 100 g
salami (kleine worstjes) 100 g
mozzarella (minibolletjes) 100 g
kerstomaten (alle kleuren) 150 g
chilipepershandje
rozemarijn1 bosje
basilicum1 bosje
oregano1 bosje
groene olijven 100 g
zwarte olijf 100 g
Hulpmiddelen & keukengerei
1 steekschuimkrans
huishoudfolie
houten prikkers
huishoudfolie
houten prikkers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493923
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid