Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Bestrijk de Magioni pizzabodem met tomatensaus
- Bak de pizza af in de oven voor +/- 10 minuten tot de korst goudbruin is
- Snijd ondertussen de tomaatjes en ui in stukjes
- Meng de tomaatjes, ui, basilicum, olijfolie, zout en peper door elkaar
- Verdeel deze mix over de pizza
- Leg tenslotte de burrata in het midden van de pizza
- Snijd de burrata open en smeer over de bodem uit
GENIET!
- Bestrijk de Magioni pizzabodem met tomatensaus
- Bak de pizza af in de oven voor +/- 10 minuten tot de korst goudbruin is
- Snijd ondertussen de tomaatjes en ui in stukjes
- Meng de tomaatjes, ui, basilicum, olijfolie, zout en peper door elkaar
- Verdeel deze mix over de pizza
- Leg tenslotte de burrata in het midden van de pizza
- Snijd de burrata open en smeer over de bodem uit
GENIET!
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met burrata zit je bij mij altijd aan het goede adres. Burrata, het knappere broertje van de geliefde mozzarella kaas. Deze verse, Italiaanse kaas met romige vulling is toch wel een van onze favoriete toppings. Met burrata en pizza kan het dus alleen maar een heel lekker gerechtje worden. Deze pizza is perfect voor tijdens de warme zomerdagen. ENJOY
Ingrediënten
- 2 Magioni pizzabodems (Bloemkool)
- Tomatensaus
- Tomaatjes
- Rode ui
- Verse basilicum
- Bol Burrata
- Zout/peper
- Olijfolie
- Tomatensaus
- Tomaatjes
- Rode ui
- Verse basilicum
- Bol Burrata
- Zout/peper
- Olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492924
Homepage ID
3038063
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid