Pizza al tartufo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 07/15/2022 - 10:49
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Bak de pizzabodem 3 minuten voor
- Meng de zuivelspread met de truffeltapenade
- Bak de paddenstoelenmix in een pan tot de paddenstoelen gaar zijn
- Bestrijk de pizzabodem met de spread
- Verdeel de paddenstoelenmix over de pizzabodem
- Verdeel wat rode ui over de pizza
- Bestrooi de pizza met de pecorino
- Bak de pizza af in een voorverwarmde oven voor 8/10 minuten
- Finishing touch: Voeg wat rucola, peper en zout toe wanneer de pizza uit de oven is.

Extra: Burrata is altijd een fijne toevoeging :)
Afbeelding
Pizza al tartufo
Pizza al tartufo
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Truffel is eigenlijk altijd een goed idee! Deze pizza blijft eigenlijk mijn favoriet. Hij is gezonder door de groentebodem maar oh zo lekker. Door de truffelsmaak voelt deze pizza misschien als een cheat maar daar is niks van waar. Met zuivelspread light, paddenstoelen, rode ui en pecorino heb je de perfecte balans. Een goed alternatief voor tijdens de borrel, een ME-time momentje of na het sporten! 

ENJOY!
Ingrediënten
- Magioni courgettebodem
- 80 gram zuivelspread light
- theelepel truffeltapenade
- 200 gram paddenstoelenmix
- Rode ui
- 50 gram geraspte pecorino / parmezaanse kaas
- Zout/peper naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
Leuke tips
Serveer bij de borrel en je hebt gegarandeerd iets lekkers!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492801
Homepage ID
3038063
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch
Author Image
pizzalover_
Gelegenheid