Bereidingswijze
Snij het sjalotje fijn, warm een beetje boter op in een steelpannetje, stoof het sjalotje tot het glazig word doe de wijn erbij laat goed doorkoken, doe de fond erbij dan de room en dan de pickles afkruiden met peper en zout, goed laten inkoken tot de gewenste dikte, eventueel aandikken met de maizena.
Bak het vlees zoals je zelf wil, doe het vlees uit de pan doe de blackwell saus bij in de pan met het aanbaksel nog even goed doorroeren DONE.
Bak het vlees zoals je zelf wil, doe het vlees uit de pan doe de blackwell saus bij in de pan met het aanbaksel nog even goed doorroeren DONE.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel lekkere Blackwellsaus.
Ingrediƫnten
Boter
10 cl witte wijn
10 cl kalfsfond
10 cl room
3 grote el pickles
1 klein sjalotje
zout & peper
evt. maizena (bindmiddel)
10 cl witte wijn
10 cl kalfsfond
10 cl room
3 grote el pickles
1 klein sjalotje
zout & peper
evt. maizena (bindmiddel)
Hulpmiddelen & keukengerei
steelpannetje
mesje
maatbeker
lepel
mesje
maatbeker
lepel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492135
Homepage ID
3033749
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid