Bereidingswijze
1. Schil de knolselderij en rasp deze.
2. Meng de crème fraiche en de mayonaise door de selderij rasp.
3. Snijd de beenham in reepjes en meng deze ook door de selderij.
4. Voeg tenslotte de Beenhamsaus aan toe en roer goed door.
5. Bestrijk stukjes stokbrood met de Bistro Kruidenolie Garlic.
6. Bak de knoflookstokbroodjes af in de voorverwarmde oven op 200°C.
2. Meng de crème fraiche en de mayonaise door de selderij rasp.
3. Snijd de beenham in reepjes en meng deze ook door de selderij.
4. Voeg tenslotte de Beenhamsaus aan toe en roer goed door.
5. Bestrijk stukjes stokbrood met de Bistro Kruidenolie Garlic.
6. Bak de knoflookstokbroodjes af in de voorverwarmde oven op 200°C.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Of gebruik kant-en-klare sellerie salade op de toast.
Ingrediënten
1000 gr Beenham
2-3 Knolselderij
4 el Crème Fraiche
4 el Mayonaise
700 gr Beenhamsaus Epos
50 gr Bistro Kruidenolie Garlic
5 gr Peterselie / bieslook
1 Stokbrood
2-3 Knolselderij
4 el Crème Fraiche
4 el Mayonaise
700 gr Beenhamsaus Epos
50 gr Bistro Kruidenolie Garlic
5 gr Peterselie / bieslook
1 Stokbrood
Leuke tips
Lekker met de koude sellerie salade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492017
Homepage ID
3035555
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid