Bereidingswijze
bloemkool gaat nog in de oven)
Laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smelt de roomkaas met de kruiden (bijv. in de magnetron).
Doe de uitgelekte bloemkool in een schaal.
Giet de saus erover en verdeel de geraspte mozzarella erover.
Zet de schaalplm. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de bloemkool een goudbruine kleur heeft gekregen..
Laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smelt de roomkaas met de kruiden (bijv. in de magnetron).
Doe de uitgelekte bloemkool in een schaal.
Giet de saus erover en verdeel de geraspte mozzarella erover.
Zet de schaalplm. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de bloemkool een goudbruine kleur heeft gekregen..
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
De bloemkool wordt beetgaar gekookt. Dan komt er een sausje overheen van roomkaas met paprikapoeder en Provencaalse kruiden. Wat geraspte mozzarella erover en in de oven. Zo is bloemkool extra lekker.
Ingrediënten
1 kleine bloemkool
100 gram roomkaas naturel
Zout, witte peper
2 afgestreken theelepels paprikapoeder
2 theelepels Provençaalse kruiden
50 gram geraspte mozzarellakaas
100 gram roomkaas naturel
Zout, witte peper
2 afgestreken theelepels paprikapoeder
2 theelepels Provençaalse kruiden
50 gram geraspte mozzarellakaas
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
vergiet
kommetje voor de saus
ovenschaal
vergiet
kommetje voor de saus
ovenschaal
Leuke tips
In plaats van geraspte mozzarella is geraspte licht belegen kaas ook lekker.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491929
Homepage ID
886977
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid