Bereidingswijze
Snij de kapjes van de spruitjes, snij ze doormidden en kook ze tot dat ze beetgaar zijn.
Zet de oven aan op 200 graden zodat hij kan voor verwarmen.
Snipper de ui fijn, snij de knoflook klein( of gebruik straks een knoflookpers) en de champignons en wortels in blokjes.
Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken in een vergiet.
Bak de ui, knoflook, wortel en spekjes gaar in een ruime pan, bak daarna de champignons ook nog even mee samen met de kruiden, bouillon blokje en het water.
klop ondertussen 2 eieren door de crème fraîche .
Doe de spruitjes erbij in de pan en bak deze 2 minuten doe daarna alles in een ovenschaal en giet hier de crème fraîche/ei mengsel overheen.
Strooi er wat geraspte kaas er overheen en zet het 30 minuten in de oven.
Eet smakelijk...
Zet de oven aan op 200 graden zodat hij kan voor verwarmen.
Snipper de ui fijn, snij de knoflook klein( of gebruik straks een knoflookpers) en de champignons en wortels in blokjes.
Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken in een vergiet.
Bak de ui, knoflook, wortel en spekjes gaar in een ruime pan, bak daarna de champignons ook nog even mee samen met de kruiden, bouillon blokje en het water.
klop ondertussen 2 eieren door de crème fraîche .
Doe de spruitjes erbij in de pan en bak deze 2 minuten doe daarna alles in een ovenschaal en giet hier de crème fraîche/ei mengsel overheen.
Strooi er wat geraspte kaas er overheen en zet het 30 minuten in de oven.
Eet smakelijk...
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze recepten zijn van www.oergeluk.com
Ingrediënten
- 1 kg spruitjes
- 2 grote uien
- 250 gram spekjes
- 300 gram champignons
- 2 winterwortels
- 3 tenen knoflook
- 200 ml crème fraîche
- 2 eieren
- 1 theelepel paprika
- 1½ theelepel kerrie
- Snufje nootmuskaat
- 1 blokje groentebouillon
- 50 ml water
- Peper/zout
- Geraspte kaas
- 2 grote uien
- 250 gram spekjes
- 300 gram champignons
- 2 winterwortels
- 3 tenen knoflook
- 200 ml crème fraîche
- 2 eieren
- 1 theelepel paprika
- 1½ theelepel kerrie
- Snufje nootmuskaat
- 1 blokje groentebouillon
- 50 ml water
- Peper/zout
- Geraspte kaas
Leuke tips
Kijk voor meer leuke en lekkere recepten op mijn website www.oergeluk.com
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491729
Homepage ID
3035413
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid