Bereidingswijze
Verdeel de tomaten, avocado en ui over een schaal.
Klop een dressing van de pesto, azijn, olijfolie, zout, peper en honing.
Verdeel de dressing over de tomaten, avocado en ui.
Klop een dressing van de pesto, azijn, olijfolie, zout, peper en honing.
Verdeel de dressing over de tomaten, avocado en ui.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze avocado-tometensalade heb je in een mum van tijd gemaakt. Zorg dat je een lekkere rijpe avocado hebt (Hass). Die zijn eigenlijk altijd goed. Gebruik een lekkere rijpe vleestomaat. De Coeur de Boeff is een heerlijke tomaat. Met deze salade krijg je weer zin in het voorjaar.
Ingrediënten
1 grote rijpe vleestomaat (Coeur du Boeff), in kleine plakjes
1 rijpe avocado, in stukjes
1 kleine rode ui, fijngesneden
Dressing:
1 eetlepel basilicumpesto
3 eetlepels goede, lekkere olijfolie
1 eetlepel (rode) wijnazijn
Zout, peper
½ eetlepel vloeibare honing
1 rijpe avocado, in stukjes
1 kleine rode ui, fijngesneden
Dressing:
1 eetlepel basilicumpesto
3 eetlepels goede, lekkere olijfolie
1 eetlepel (rode) wijnazijn
Zout, peper
½ eetlepel vloeibare honing
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal
kommetje voor de dressing
kommetje voor de dressing
Leuke tips
Heerlijke lunch-salade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1491659
Homepage ID
886977
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid