Bereidingswijze
Pureer de perziken met een staafmixer. (Hou van de perziken iets over om te garneren).
Voeg de vanillesuiker, mon chou en perzikenvocht hieraan toe
Pureer dit tot gladde mousse.
Doe een paar amaretti (of verkruimelde bastognekoek) onderin het glas. Sprenkel er eventueel een dopje likeur over, bijv. amaretto.
Verdeel de perzikenmousse erover.
Garneer met een schijfje perziken en eventueel een amaretti.
Voeg de vanillesuiker, mon chou en perzikenvocht hieraan toe
Pureer dit tot gladde mousse.
Doe een paar amaretti (of verkruimelde bastognekoek) onderin het glas. Sprenkel er eventueel een dopje likeur over, bijv. amaretto.
Verdeel de perzikenmousse erover.
Garneer met een schijfje perziken en eventueel een amaretti.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze perzikenmousse is gemaakt van gepureerde perziken uit blik met roomkaas. Ik heb onderin het glas een paar amaretti gedaan met wat likeur. Gemakkelijk te maken, snel klaar en lekker.
Ingrediƫnten
Plm. 300 gram uitgelekte perziken op siroop
2 zakjes vanillesuiker
Mespunt zout (verhoogt de smaak)
200 gram MonChou Zacht & Luchtig of roomkaas naturel
3 eetlepels perzikenvocht
Amaretti of bastognekoeken
Scheutje likeur, bijv.amaretto
2 zakjes vanillesuiker
Mespunt zout (verhoogt de smaak)
200 gram MonChou Zacht & Luchtig of roomkaas naturel
3 eetlepels perzikenvocht
Amaretti of bastognekoeken
Scheutje likeur, bijv.amaretto
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen
staafmixer
staafmixer
Leuke tips
Gebruik je geen likeur maak de koekjes onderin dan wat vochtig met wat perzikensap.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1491323
Homepage ID
886977
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid