Bereidingswijze
Bak de sukadelappen in twee delen in de pan in olie goed heet.
Bak de uien
Alles in de pan
2 uur sudderen
stroop erbij
nog ruim 1 uur sudderen
eventueel beetje bloem/maizena erbij als de saus neit dik genoeg is
peper + zout voor smaak
Bak de uien
Alles in de pan
2 uur sudderen
stroop erbij
nog ruim 1 uur sudderen
eventueel beetje bloem/maizena erbij als de saus neit dik genoeg is
peper + zout voor smaak
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker hachee
Ingrediƫnten
1 kilo sukadelappen
3 EL bloem
4 EL olie
3 EL boter
3 blaadjes lauries
5 uien
6 kruidnagel
1 liter runder boullion (800ml om mee te beginnen)
2 el appelstroop
peper + zout
3 EL bloem
4 EL olie
3 EL boter
3 blaadjes lauries
5 uien
6 kruidnagel
1 liter runder boullion (800ml om mee te beginnen)
2 el appelstroop
peper + zout
Hulpmiddelen & keukengerei
nee
Leuke tips
nee
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491295
Homepage ID
2242852
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid