Worstenbroodster

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/24/2021 - 11:35
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij repen uit het bladerdeeg ter breedte van de worstjes.

Smeer op elke reep wat mosterd en bestrooi met geraspte kaas.

Wikkel elk worstje in een stuk deeg. Vet een stervormige bakvorm in met boter en zet in het midden een klein, rond
uitsteekvormpje. Schik er de bladerdeegrolletjes rond, maar zet ze niet te dicht bij elkaar. Het deeg gaat nog uitzetten tijdens het bakken. Bestrijk de rolletjes met de losgeklopte eidooier en zet 25 minuten in de oven.



Afbeelding
Worstenbroodster
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en origineel
Ingrediënten
500 gram cocktailworstjes
2 pakken kant-en-klaar bladerdeeg
2 eetlepels mosterd
100 gram kaas (geraspte)
1 eierdooier (losgeklopt)
Hulpmiddelen & keukengerei
stervormige bakvorm
rond uitsteekvormpje
Leuke tips
Tip: Geen stervormige bakvorm? Teken dan met potlood een ster op een stuk bakpapier. Zet in het midden een rond uitsteekvormpje en schik er de rolletjes rond. Je kan de randen van de ster eventueel verstevigen met hittebestendige kopjes of kommetjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491255
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid