Roggetoastjes met sardinerillettes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/20/2021 - 08:55
Bereidingswijze
1 Haal de sardines uit de olie en doe ze samen met de boter, de room en 1 eetlepel olie uit het blikje in een blender. Hak de sardines fijn. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
2 Rooster de plakjes roggebrood en laat ze afkoelen. Snij ze in 2. Snij de augurkjes in plakjes. Bestrijk de toastjes met de rillettes en werk ze af met de augurkjes.
Afbeelding
Roggetoastjes met sardinerillettes
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDit feestelijk toastje met sardines maak je in 15 minuten.
Ingrediƫnten
4 plakjes roggebrood
80 g sardine (op olie, blik)
2 augurken (fijne)
50 ml room
60 g boter
nootmuskaat
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
blender/mixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491215
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid