Bruschetta's met olijventapenade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/20/2021 - 08:50
Bereidingswijze
1 Doe alle ingrediƫnten (behalve olijfolie en stokbrood) in de blender of keukenrobot.
2 Mix kort. Voeg er een scheutje olijfolie aan toe en mix nog een keer. De tapenade mag niet te glad zijn.
3 Snij het stokbrood in dunne, schuine plakjes en besprenkel ze met olijfolie.
4 Gril de stukjes stokbrood in de grillpan of in de oven onder de grill. Haal uit de oven, bestrijk met de tapenade, werk af met rucola of basilicum en serveer de bruschetta meteen.
Afbeelding
Bruschetta's met olijventapenade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen hapje met zuiderse schwung!
Ingrediƫnten
1 stokbrood
1 ansjovisfilet
250 g zwarte olijven (ontpit)
rucola (of basilicum, enkele blaadjes)
1 teentje knoflook (gepeld)
2 el kappertjes
olijfolie
zwarte peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
blender
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491213
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid