Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Maak schoon knoflook en ui
- Snijd alle groenten grof
Bereiding:
- Olie in de pan
- Bak de ui daarna knoflook toevoegen
- Voeg toe bloemkool en aardappel
- Voeg toe water, bouillonpoeder, peper en zout
- Laat minimaal 19 minuten sudderen op laag vuur
- Pureer met staafmixer
- Voeg toe basilicum en peterselie
Eet smakelijk!
- Maak schoon knoflook en ui
- Snijd alle groenten grof
Bereiding:
- Olie in de pan
- Bak de ui daarna knoflook toevoegen
- Voeg toe bloemkool en aardappel
- Voeg toe water, bouillonpoeder, peper en zout
- Laat minimaal 19 minuten sudderen op laag vuur
- Pureer met staafmixer
- Voeg toe basilicum en peterselie
Eet smakelijk!
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vandaag gemaakt. Heerlijk!
Ingrediƫnten
Olijf olie traditioneel
1 Ui
4 teentjes knoflook
1 grote bloemkool
1 aardappel
1.5 L water
Kruiden/specerijen
3 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 El Basilicum (mag gedroogd)
2 El peterselie
1 Ui
4 teentjes knoflook
1 grote bloemkool
1 aardappel
1.5 L water
Kruiden/specerijen
3 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 El Basilicum (mag gedroogd)
2 El peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote pan
Staafmixer
Koksmes
Knoflookpers
Snijplank
Staafmixer
Koksmes
Knoflookpers
Snijplank
Leuke tips
Wil je de soep romiger hebben? Voeg dan toe een room naar keuze.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490471
Homepage ID
2666777
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid