Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Snijd de ui grof
- Knoflook tenen schoonmaken
- Veeg vuil van de champignons indien nodig
- Snijd de champignons
Bereiding:
- Olie in de pan en fruit de ui en knoflook
- Voeg toe champignons daarna water
- Breng aan de kook en zet daarna op laag-midden vuur voor 19 minuten
- Voeg toe bouillon, peper en zout
- Als de 19 minuten voorbij zijn mag je met de staafmixer pureren
- Voeg toe kruiden en proef of je nog op smaak moet brengen.
- Snijd de ui grof
- Knoflook tenen schoonmaken
- Veeg vuil van de champignons indien nodig
- Snijd de champignons
Bereiding:
- Olie in de pan en fruit de ui en knoflook
- Voeg toe champignons daarna water
- Breng aan de kook en zet daarna op laag-midden vuur voor 19 minuten
- Voeg toe bouillon, peper en zout
- Als de 19 minuten voorbij zijn mag je met de staafmixer pureren
- Voeg toe kruiden en proef of je nog op smaak moet brengen.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vandaag gemaakt. Smaakte heerlijk!
Ingrediƫnten
1 Ui
4 teentjes knoflook
1 L water
2 Tl groente of tuinkruiden bouillon
400 gram champignons wit of bruin
1 El peterselie
1 El Basilicum
1/2 Tl peper
1/2 Tl Zout
Olijf olie (Traditioneel)
4 teentjes knoflook
1 L water
2 Tl groente of tuinkruiden bouillon
400 gram champignons wit of bruin
1 El peterselie
1 El Basilicum
1/2 Tl peper
1/2 Tl Zout
Olijf olie (Traditioneel)
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer
Knoflookpers
Pan
Maatkan
Spatel
Snijplank
Champignon borsteltje
Knoflookpers
Pan
Maatkan
Spatel
Snijplank
Champignon borsteltje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490367
Homepage ID
2666777
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid