Bereidingswijze
Verwarm de oven op 190 graden. Vet de overschaal in.
Ga de schaal vullen met de doorgesneden tomaten de asperges, de ui-ringen.
Let de zalmfillets in de schaal en verdeel nnu de rode peper, de knoflook (grof snijden).
Krul de bacon op en verdeel over de schaal
Snij 4 ansjovissen en verdeel over de schaal
sprankel wat olie over de schaap en doe er peper op,
Bak 15 min in de oven
In de tussentijd de salsa maken:
de basilicum, olie, augurk, kappertjes, mosterd, 2 anjovissen, azijn en wat olie.
Alles heel fijn snijden of door de keuk machine halen
Serveren in een aparte schaal als saus.
Ga de schaal vullen met de doorgesneden tomaten de asperges, de ui-ringen.
Let de zalmfillets in de schaal en verdeel nnu de rode peper, de knoflook (grof snijden).
Krul de bacon op en verdeel over de schaal
Snij 4 ansjovissen en verdeel over de schaal
sprankel wat olie over de schaap en doe er peper op,
Bak 15 min in de oven
In de tussentijd de salsa maken:
de basilicum, olie, augurk, kappertjes, mosterd, 2 anjovissen, azijn en wat olie.
Alles heel fijn snijden of door de keuk machine halen
Serveren in een aparte schaal als saus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vis schotel uit de oven
Ingrediƫnten
1 citroen
4 zalm filets
20 grote garnalen
200gr groene asperges
1 rode peper
verse basilicum
1 blikje ansjovis
5 tenen knoflook
cherry tomaten
bacon
1 tl peterselie
1 el mosterd
2tl kappertjes
2 augurken
olie
4 zalm filets
20 grote garnalen
200gr groene asperges
1 rode peper
verse basilicum
1 blikje ansjovis
5 tenen knoflook
cherry tomaten
bacon
1 tl peterselie
1 el mosterd
2tl kappertjes
2 augurken
olie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490083
Homepage ID
2242852
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid