Glutenvrije gnocchi 2

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 09/11/2021 - 11:51
Bereidingswijze
Prak de aardappelen fijn.
Mix het eigeel er door heen.
Mix hierna de bloem erdoor heen.
Voeg de peper, het zout en de nootmuskaat naar smaak toe.
Bestuif je werkblad met meel.
Kneed het deeg goed door en maak er van een slang van.
Snijdt de slang in stukjes van 3 cm.
Druk ze plat met een vork.
Zet een pan water op, doe hier een scheutje olie in. Dit voorkomt aan elkaar plakken.
Doe de deegballetjes in het kokende water.
Als de gnocchi klaar zijn gaan ze drijven.
Schep ze er met de schuimspaan uit en leg ze op een (schone thee-) doek te drogen.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
https://glutenvrijechef.blogspot.com/2010/09/gnocchi.html
Prima recept, lekker smeuig door de 2 eierdooiers
Ingrediënten
400 tot 500 gram gekookte aardappelen
2 eigeel
100 gram meel (Bezgluten, maar Schär of maizena kan ook)
zout
peper
nootmuskaat, naar eigen smaak toevoegen
Hulpmiddelen & keukengerei
Schuimspaan, Pureestamper
Leuke tips
Neem de wok, doe hier wat olie in. Roerbak 50 gram gare gesneden sperzieboontjes, 10 gehalveerde tomaatjes, 1 halve klein gesneden paprika kort. Voeg de gnocchi toe en warm alle ingrediënten even op.
Serveer met een tomatensaus.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1489891
Homepage ID
2157335
Teller
0
Bron
https://glutenvrijechef.blogspot.com/2010/09/gnocchi.html
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
hhilberink
Gelegenheid