Bereidingswijze
Was de salade, schud het water er goed uit (eventueel met zo'n ouderwets slamolentje) en snijd in kleinere stukken.
Doe in een kom, samen met de avocado blokjes, konnkommer en bosui. Snijd de kruiden fijn, en doe deze bij de salade. Doe de kappertjes, mosterd, snuf zout en peper, olijfolie en azijn bij elkaar
(bijvoorbeeld in een jampot met deksel) en schud/roer tot een mooie dressing. Giet over de salade, roer door en serveer gelijk.
Doe in een kom, samen met de avocado blokjes, konnkommer en bosui. Snijd de kruiden fijn, en doe deze bij de salade. Doe de kappertjes, mosterd, snuf zout en peper, olijfolie en azijn bij elkaar
(bijvoorbeeld in een jampot met deksel) en schud/roer tot een mooie dressing. Giet over de salade, roer door en serveer gelijk.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Salade is licht en zeer smakelijk. Past zowel bij vis als vlees en bbq. Elke keer als ik het voorzet krijg ik zeer positieve reacties
Ingrediënten
1 krop botersla
1 avocado
± 10 cm komkommer, in blokjes
2 bosuitjes, fijn gesneden
2 el verse dille
2 el verse platte peterselie
2 el verse basilicum
1 el kappertjes
1 tl mosterd
2 el azijn
4 el olijfolie zout/peper
1 avocado
± 10 cm komkommer, in blokjes
2 bosuitjes, fijn gesneden
2 el verse dille
2 el verse platte peterselie
2 el verse basilicum
1 el kappertjes
1 tl mosterd
2 el azijn
4 el olijfolie zout/peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1489845
Homepage ID
2139380
Teller
1
Bron
Blog
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid