Bloemkool schotel met kippendijfilet, kaas en kwark kruidenkast saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 08/18/2021 - 13:56
Bereidingswijze
Gekookte aardappels in schijfjes (Ong. 4 middelgrote. Onder in de met boter ingesmeerde ovenschaal.
Kip bakken ( kruiden ) 3 uien in halve ringen meebakken.
Boven op de aardappels. Bloemkool koken - kan met zout. hoeft niet. 5 min. Koken. Dan in de ovenschaal.
3 eieren met peper/ zout mixen met zure room (Ingrid deed kwark met kruiden kaasje) er overheen gieten. Geraspte kaas eroverheen strooien. In de oven 20. Min op 180 graden. Klaar.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor t eerst gegeten bij Anton en Ingrid. Ik ben geen bloemkool liefhebber maar zo lust ik het wel.
Ingrediƫnten
4 middelgrote aardappelen,
Bloemkool,
Kippendijfilet,
Kip kruiden
3 uien
Zure room (of kwark met kruiden kaas)
3 eieren.
Geraspte kaas
Zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank, pan, koekenpan, mes, ovenschaal en oven.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1489537
Homepage ID
1424654
Teller
0
Bron
Schmalhaft.tv
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Sojavrij
Author Image
marjalieffering
Gelegenheid