Bereidingswijze
Snijd de kip en ui en pers de knoflook,
Zet alvast een pan water op het vuur en smelt een klontje boter in de sauspan.
Rul de ui en knoflook en voeg even later ook de kip en gehakt toe, gebruik hierbij peper en zout naar smaak,
rul het gehakt en bak de kip lekker gaar,
voeg alle kruiden toe,
laat dit even aanbakken.
Voeg de groente toe,
na het garen van de groente blus je af met de witte wijn,
hierna laat je het geheel nog even doorpruttelen,
in de tussentijd kook je je pasta met 3 bouillon blokken volgens beschrijving van de verpakking,
nadat je pasta gaar is, giet je deze af en voeg je beide pannen samen,
en zet je deze met een deksel van het vuur even weg.
Laat dit geheel 5 minuutjes staan, dek bijvoorbeeld je tafel even.
Aanvallen maar!
Zet alvast een pan water op het vuur en smelt een klontje boter in de sauspan.
Rul de ui en knoflook en voeg even later ook de kip en gehakt toe, gebruik hierbij peper en zout naar smaak,
rul het gehakt en bak de kip lekker gaar,
voeg alle kruiden toe,
laat dit even aanbakken.
Voeg de groente toe,
na het garen van de groente blus je af met de witte wijn,
hierna laat je het geheel nog even doorpruttelen,
in de tussentijd kook je je pasta met 3 bouillon blokken volgens beschrijving van de verpakking,
nadat je pasta gaar is, giet je deze af en voeg je beide pannen samen,
en zet je deze met een deksel van het vuur even weg.
Laat dit geheel 5 minuutjes staan, dek bijvoorbeeld je tafel even.
Aanvallen maar!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een leuk en vooral lekker recept,
om je vingers bij af te likken.
om je vingers bij af te likken.
Ingrediƫnten
1tl Tijm, 1tl Basilicum, 2tl Peterselie, 2 tl Cayennepeper (gemalen), 2tl Kerriepoeder, 2tl Sambal Oelek, 2tl Paprika poeder, 3tl Oregano, 1el Citroensap, 250ml droge witte wijn, 2 kippenfilets, 2 Uien (gesnipperd), 500 Gram Rundergehakt, 1 Jumbo Nasi & Bami Groentepakket, 500 Gram Fusili Pasta, 3 Teentjes Knoflook, 3 bouillon blokken (Groente of Kip)
Hulpmiddelen & keukengerei
Knoflookpers, snijdplank, Koksmes, Sauspan, Kookpan
Leuke tips
Bestrooi je bord na het opscheppen met een lekkere belegen kaas voor net wat extra pit.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1489079
Homepage ID
3030459
Teller
48
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Gelegenheid