Bereidingswijze
1 aardappel in plakjes snijden
1 ui snipperen
2 teentjes knoflook fijn snijden
Een portie Roosjes broccoli
Een half pakje tomato frito
Alles in een geemailleerde metalen ovenpan op half hoog vuur aan de kook brengen
De zeeduivel met peper gekruid en in olijfolie kort aangebraden/dichtgeschroeid.
Deze ook in de metalen pan samen met
nog een versnipperd bouillon blokje.
Het geheel 1 uur in de oven op 100gr C
Wat denk je? Erg lekker
1 ui snipperen
2 teentjes knoflook fijn snijden
Een portie Roosjes broccoli
Een half pakje tomato frito
Alles in een geemailleerde metalen ovenpan op half hoog vuur aan de kook brengen
De zeeduivel met peper gekruid en in olijfolie kort aangebraden/dichtgeschroeid.
Deze ook in de metalen pan samen met
nog een versnipperd bouillon blokje.
Het geheel 1 uur in de oven op 100gr C
Wat denk je? Erg lekker
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Door smaakt het lekkerst in Spanje maar kun je overal maken en eten...
Ingrediënten
1 Aardappel,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
kleine portie broccoli,
klein pakje tomato frito,
1 bouillonblokje.
Een portie zeeduivel (Rape)
1 ui,
2 teentjes knoflook,
kleine portie broccoli,
klein pakje tomato frito,
1 bouillonblokje.
Een portie zeeduivel (Rape)
Leuke tips
Varieer met andere vis of vlees smaken...
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1488329
Homepage ID
3027471
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid