Gevulde kalkoenrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 05/25/2021 - 14:53
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 150 gr.
Sla de kalkoenfilet plat, Velletje vershoudfolie op de filets leggen en met een deegroller of steelpannetje pletten tot 1cm. Een beetje voorzichtig, anders gaat het vlees kapot.
Voor de vulling:
snipper de sjalot en knoflook, snij het ontbijtspek en kastanjechampignons fijn. Bak alles samen met de tijmblaadjes totdat het lichtbruin wordt. Voeg de parmezaanse kaas toe en breng op smaak met zout en peper.

Leg op iedere kalkoenfilet een hoopje van de vulling en rol stevig op. Zet vast met een houten prikker.
Bak de rolletjes in een koekenpan bruin in wat olie.
Leg ze daarna in een ovenschaal en verwarm ze 10 tot 15 minuten in de oven.
Snij de rolletjes in plakjes en druppel er wat (goede) olijfolie over.


L
Afbeelding
Gevulde kalkoenrolletjes
Gevulde kalkoenrolletjes
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk gerecht dat snel klaar is.
Ingrediƫnten
4 kalkoenfilets
250 gr kastanjechampignons
ontbijtspek (vleeswaren)
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
1 handje verse tijm
1 teentje knoflook
4 el parmezaanse kaas (geraspt)
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
koekenpan
houten prikkers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1488137
Homepage ID
2790971
Teller
1
Bron
internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hjwe
Gelegenheid