Bereidingswijze
schil de aardappelen en de ui en snij ze in blokjes. Doe een weinig olijfolie of boter in de soeppot en stoof de gdroenten aan. giet 3 liter kippebouiloon over de groenten. Alsook de tomatenpuree doen we erbij. Lat 20 minuten koken en doe daarna de kruidenkaas bij de soep. Mis de soep en doe er dan 2 handsvolle vermicelli bij, alsook de gehaktballetjes. nog vijf a 10 minuten koken totdat de vermicelli gaar is.
Smakelijk
Smakelijk
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke romige tomatensoep
Ingrediƫnten
3 grote aardappelen (500 gr, geen bloemige)
3 grote ajuinen ( 600 gr)
groot blikje tomatenpuree,
een potje kruidenkaas ( ik neem altijd de crefee van de Lidl)
3 liters kippenbouillon van blokje
vermicelli naar believen,
zelfgemaakte en gekookte gehaktballetjes
3 grote ajuinen ( 600 gr)
groot blikje tomatenpuree,
een potje kruidenkaas ( ik neem altijd de crefee van de Lidl)
3 liters kippenbouillon van blokje
vermicelli naar believen,
zelfgemaakte en gekookte gehaktballetjes
Hulpmiddelen & keukengerei
pot voor soep
mixer
schiller voor aardappelen
groot mes
mixer
schiller voor aardappelen
groot mes
Leuke tips
In uw bord strooi er wat verse peterselie over.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1488059
Homepage ID
2261974
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid