Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten, behalve het water. Voeg langzaam water toe, kneed en mix tot de gewenste deegconsistentie. Wikkel het deeg in en laat het 10 minuten afkoelen. Rol uit tussen 2 vellen bakpaier of gebruik een tortillapers. Verhit een koekenpan of gietijzeren bakplaat tot deze heet is. Verhit tortilla's aan beide kanten. Vul ze met jou favoriete ingredient!
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vul de tortilla met jou favoriet!
Ingrediënten
75 gram amandelmeel
30 gram kokosmeel
1/2 theelepel xanthaangom
¼ theelepel kippenbouillon
1 theelepel bakpoeder
¼ theelepel zout
25 gram eiwit (een helft van een eiwit), losgeklopt
1 à 2 eetlepels lauw water
30 gram kokosmeel
1/2 theelepel xanthaangom
¼ theelepel kippenbouillon
1 theelepel bakpoeder
¼ theelepel zout
25 gram eiwit (een helft van een eiwit), losgeklopt
1 à 2 eetlepels lauw water
Hulpmiddelen & keukengerei
deegroller, bakpapier, kom
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1487509
Homepage ID
18350
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid