Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Meng in een middelgrote mengkom het amandelmeel, knoflookpoeder, zout en bakpoeder.
Roer de eieren, kaas en gesmolten boter erdoor.
Meng ten slotte de gehakte ham en peterselie.
Gebruik de ijslepel om het mengsel te verdelen over de vormpjes..
Bak 18 minuten in de voorverwarmde oven of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Meng in een middelgrote mengkom het amandelmeel, knoflookpoeder, zout en bakpoeder.
Roer de eieren, kaas en gesmolten boter erdoor.
Meng ten slotte de gehakte ham en peterselie.
Gebruik de ijslepel om het mengsel te verdelen over de vormpjes..
Bak 18 minuten in de voorverwarmde oven of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij een grote kom soep!
Ingrediƫnten
250 gram amandelmeel
1 tl knoflookpoeder
1/4 tl bakpoeder
1/4 tl zwarte peper
1/4 tl zout
60 gram gesmolten boter
4 grote eieren, losgeklopt
125 gram cheddarkaas
175 gram gehakte ham (elke ham die je lekker vindt)
2 el gehakte peterselie
1 tl knoflookpoeder
1/4 tl bakpoeder
1/4 tl zwarte peper
1/4 tl zout
60 gram gesmolten boter
4 grote eieren, losgeklopt
125 gram cheddarkaas
175 gram gehakte ham (elke ham die je lekker vindt)
2 el gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
vormpjes
handmixer
ijsschep
handmixer
ijsschep
Leuke tips
je kunt er nog wat geraspte kaas over strooien de laatste minuut voor het uit de over komt.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1486895
Homepage ID
18350
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid