Bereidingswijze
Snijd pitabroodjes in puntjes en meng in kom 3 eetlepels olijfolie en een flinke snuf zout.
Verhit een koekenpan en bak hierin de pitabroodjes in circa 5 minuten goudbruin en knapperig,
Verhit intussen1 eetlepel olijfolie in een andere pan en bak hierin de balletjes in circa 5 minuten goudbruin.
Verdeel de sla, tomaat, komkommer, olijven en feta over borden en besprenkel met het citroensap en overige olijfolie.
Verdeel de falafel, hummus en pitapuntjes over de salade.
Verhit een koekenpan en bak hierin de pitabroodjes in circa 5 minuten goudbruin en knapperig,
Verhit intussen1 eetlepel olijfolie in een andere pan en bak hierin de balletjes in circa 5 minuten goudbruin.
Verdeel de sla, tomaat, komkommer, olijven en feta over borden en besprenkel met het citroensap en overige olijfolie.
Verdeel de falafel, hummus en pitapuntjes over de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zelf bedacht. Iedereen vond het lekker
Ingrediƫnten
4 pitabroodjes
6 eetlepels olijfolie
2 bakjes falafelballetjes
150 gram veldsla
4 tomaten in blokjes
2 komkommers
half potjes gesneden zwarte olijven
100 g fetakaas gebrokkeld
sap van een halve citroen
200 gr hummus
6 eetlepels olijfolie
2 bakjes falafelballetjes
150 gram veldsla
4 tomaten in blokjes
2 komkommers
half potjes gesneden zwarte olijven
100 g fetakaas gebrokkeld
sap van een halve citroen
200 gr hummus
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1486335
Homepage ID
2229190
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid