Bereidingswijze
Snijd de peper de ui, de sjalotten en de knoflook fruit dit zachtjes aan. Snijd de paprika en de courgette en laat dit even mee bakken, voeg de peper, zout, komijn en rasal el hanut toe na smaak en laat even de aroma's van kruiden inwerken. Voeg nu de tomatenblokjes toe en verhit deze, voeg nu 1 voor 1 zachtjes in het mengsel de eieren toe en laat deze op de dooier na mee garen. Maak nu het geheel af met de bieslook en de koriander.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is multi functioneel. Gezellig als lunch met familie, bij een picnic met een pan en een kookbrander etc.
Ingrediƫnten
1 chilipeper, 2 puntpaprika's, 1 courgette, 1 grote witte uit, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1 teentje gerookte knoflook, peper, zout, 1 theelepel komijnzaad of poeder, blikjes tomatenblokjes, 4 eieren, 2 theelepel rasal el hanut, verse bieslook en verse koriander.
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan, snijplank en een mes
Leuke tips
Eet dit met welk brood je ook in huis hebt. Eet smakelijk !!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1486315
Homepage ID
2997567
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid