Geitenkaashapje met serranoham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/06/2021 - 11:56
Bereidingswijze
Hak de pistache en cranberry's heel fijn en meng ze door elkaar. Verdeel de geitenkaas in 12 gelijke stukken en draai er met je handen ronde balletjes van.

Rol de geitenkaasballetjes door de gehakte pistache en cranberry's.

Snijd de plakjes serranoham doormidden en steek op elk geitenkaasballetje een half plakje serranoham met een prikker vast. Leg ze op een mooie serveerschaal. Laat de geitenkaashapjes bij voorkeur eerst op kamertemperatuur komen, voordat je ze serveert. Ze smaken dan het lekkerst!
Afbeelding
Geitenkaashapje met serranoham
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje van Inge op 20 november 2020
Ingrediënten
100 zachte naturel geitenkaas (ik gebruikte de Petits Chèvres doux van President)
Klein handje ongezouten pistachenoten
Klein handje gedroogde cranberry's
6 plakken serranoham
Hulpmiddelen & keukengerei
12 cocktailprikkers.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1486237
Homepage ID
1949664
Teller
7
Bron
Keukenliefde
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inlihaka
Gelegenheid