Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een braadpan of een andere grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg als de olie heet is de ui, wortels en selderij toe en kook ongeveer 10 minuten tot de groenten zacht worden en de uien doorschijnend zijn. Voeg de knoflook en peterselie toe en kook nog een minuut. Voeg de runderbouillon, kippenbouillon, water, sojasaus en sriracha toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng de soep aan de kook, zet het vuur laag en laat 10-12 minuten sudderen. Voeg de Ramen-noedels toe en kook 3 minuten.
Biefstuk recept:
Kruid de biefstuk met een mengsel van knoflookpoeder, uienpoeder, zout, peper en een klein beetje gemberpoeder. Je kunt echt elke smaakmix gebruiken die je lekker vindt. We gebruikten heel dun gesneden (ongeveer 1/2 ") steaks en gewoon een paar minuten schroeien aan elke kant in een koekenpan. Je kunt het rundvlees vervangen door kipfilet, varkenslende, worst, tofu, enz. In dezelfde pan bak je de champignons gaar, zodat de smaken mooi kunnen samenvloeien.
Zacht gekookt ei recept:
Breng 1/2 "water aan de kook in een kleine steelpan. Voeg zoveel eieren toe als je wilt, dek af en kook precies 6 1/2 minuut. Laat koud water over de eieren lopen tot je ze aankunt, pel ze dan, en snijd om te serveren.
Serveer de soep in een kom en bedek met dun gesneden lenteui, resterende peterselie, plakjes biefstuk en zacht gekookt ei.
Biefstuk recept:
Kruid de biefstuk met een mengsel van knoflookpoeder, uienpoeder, zout, peper en een klein beetje gemberpoeder. Je kunt echt elke smaakmix gebruiken die je lekker vindt. We gebruikten heel dun gesneden (ongeveer 1/2 ") steaks en gewoon een paar minuten schroeien aan elke kant in een koekenpan. Je kunt het rundvlees vervangen door kipfilet, varkenslende, worst, tofu, enz. In dezelfde pan bak je de champignons gaar, zodat de smaken mooi kunnen samenvloeien.
Zacht gekookt ei recept:
Breng 1/2 "water aan de kook in een kleine steelpan. Voeg zoveel eieren toe als je wilt, dek af en kook precies 6 1/2 minuut. Laat koud water over de eieren lopen tot je ze aankunt, pel ze dan, en snijd om te serveren.
Serveer de soep in een kom en bedek met dun gesneden lenteui, resterende peterselie, plakjes biefstuk en zacht gekookt ei.
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke aziatische beef raamen soep!
Ingrediënten
• 2 el olijfolie
• 1 grote ui, in blokjes gesneden
• 3 middelgrote wortelen, geschild en in plakjes
• 2 stengels bleekselderij, in blokjes gesneden
• 2 teentjes knoflook, gehakt
• bakje shiitakes/champignons
• 1/4 kopje vers gesneden peterselie, verdeeld
• 3 kopjes runderbouillon
• 2 kopjes kippenbouillon
• 2 kopjes water
• 5 el sojasaus
• 1-2 theelepels sriracha
• 2/3 nestjes ramen-noedels
• 4 lenteuien, gehakt
• Gesneden biefstuk
• Zachtgekookte eieren
• Zout en peper, naar smaak
• 1 grote ui, in blokjes gesneden
• 3 middelgrote wortelen, geschild en in plakjes
• 2 stengels bleekselderij, in blokjes gesneden
• 2 teentjes knoflook, gehakt
• bakje shiitakes/champignons
• 1/4 kopje vers gesneden peterselie, verdeeld
• 3 kopjes runderbouillon
• 2 kopjes kippenbouillon
• 2 kopjes water
• 5 el sojasaus
• 1-2 theelepels sriracha
• 2/3 nestjes ramen-noedels
• 4 lenteuien, gehakt
• Gesneden biefstuk
• Zachtgekookte eieren
• Zout en peper, naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, keukenmachine
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1485949
Homepage ID
3003535
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Histaminevrij
Gelegenheid